Είδη βάπτισης



Η γνωστή επώνυμη εταιρεία "La Zoie" Άννα Χαλακατεβάκη, που δραστηριοποιείται εδώ και δέκα χρόνια στο σχεδιασμό, κατασκευή και πώληση βαπτιστικών ειδών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ανώτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους, πέτυχε πρόσφατα μια ιδιαίτερα λαμπερή συνεργασία! Η εταιρεία "La Zoie" λάνσαρε την σαγηνευτική νέα της σειρά "La Zoie luxury line" με προϊόντα κατασκευασμένα αποκλειστικά με CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements, δίνοντας μια νέα διάσταση στην πολυτελή βάπτιση.

Η συλλογή περιλαμβάνει μοναδικές δημιουργίες με υλικά υψηλής ποιότητας, μελετημένες και σχεδιασμένες με ευαισθησία, έμπνευση και φινέτσα για την πιο γλυκιά στιγμή του παιδιού σας. Τσάντες, βαλίτσες, λαμπάδες, λαδόπανα και μαρτυρικά διακοσμημένα με λαμπερά κρύσταλλα προσφέρουν τη καλύτερη πρόταση για τους λάτρεις της πολυτέλειας. H εταιρεία "La Zoie" γνωστή για την παροχή προϊόντων αρίστης ποιότητας στο κόσμο της βάπτισης με χαρακτήρα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό συναντά την καλύτερη εταιρεία κατασκευής κρυστάλλων υψηλής κοπής και μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό, λαμπερό αποτέλεσμα πολυτέλειας αποκλειστικά για εσάς...
Τη συλλογή "La Zoie luxury line" με CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements, θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο.


Πηγή chalakatevaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου