Κοντά νυφικά

Δεν ανήκατε ποτέ στην κατηγορία των γυναικών που ονειρευόσασταν να φορέσετε ένα μακρύ νυφικό φόρεμα ή τουλάχιστον αλλάξατε γνώμη με την πάροδο του χρόνου.  Αν η κλασική αλλά διαχρονική αντίληψη του νυφικού σας αφήνει αδιάφορη, ένα κοντό νυφικό φόρεμα είναι η λύση.
Ένα κοντό νυφικό μπορεί να μην είναι πομπώδες αλλά στοιχεία όπως η θηλυκότητα, και η άνεση το αντικατοπτρίζουν. Είναι το ιδανικό νυφικό για έναν καλοκαιρινό γάμο ή έναν γάμο στο δημαρχείο. Θα αναδείξει το μαυρισμένο δέρμα σας και τα γυμνασμένα πόδια σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε ενώ τα νυφικά παπούτσια που τόσο λατρέψατε δε θα παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου.
Τέλος, ένα κοντό νυφικό φόρεμα μπορεί να είναι από πολύ απλό, που άνετα μπορεί να φορεθεί σε κάποια άλλη βραδινή σας έξοδο ως κοκτέιλ φόρεμα έως άκρως εντυπωσιακό με ημιπολύτιμες πέτρες και φτερά, ασύμμετρα κοψίματα και πλούσιες τούλινες φούστες.


 Πηγή   http://www.e-bride.gr/

Λευκές νυφικές ανθοδέσμες


Το λευκό είναι το κλασσικό χρώμα του γάμου και πολλές νύφες επιλέγουν αυτό το χρώμα και για την ανθοδέσμη τους. Κάποια από τα πιο δημοφιλή άνθη που χρησιμοποιούνται στις λευκές νυφικές ανθοδέσμες είναι: η Στεφανωτή (Stephanotis, γνωστό και ως Γιασεμί της Μαδαγασκάρης), η λευκή Κάλλα (calla lily, γνωστή και σαν Ζαντεδέσκια), τα λευκά Τριαντάφυλλα, τα λευκά Κρίνα, ο Λυσίανθος, η Φρέζια, η Ορχιδέα και η Γυψοφίλη.


 Πηγή  ideesgamou.gr